eBuletin
 
Promosi Web
Jabatan Pertanian
QR code
Jabatan Pertanian
e-Book Rakan Kebun Anda
Portal Rasmi Kerajaan Malaysia
Klinik Pengembangan
Agri-Food Business Development Centre
Agribazaar
 
Renungan

"Sesungguhnya dalam penciptaan langit dan bumi, silih bergantinya malam dan siang, bantera yang belayar di laut membawa apa yang berguna bagi manusia, dan apa yang Allah turunkan dari langit, berupa air, lalu dengan air itu Dia hidupkan bumi sesudah mati (kering)-nya dan Dia sebarkan di bumi itu segala jenis haiwan, dan pengisaran angin dan awam yang dikendalikan antara langit dan bumi: Sesungguhnya terdapat tanda-tanda (keesaan dan kebesaran Allah) bagi kaum yang memikirkan" (Surah Al-Baqarah : 164)


 
Video Secara Langsung
Tiada rekod
 
Peti Undi
Apakah penilaian anda terhadap tahap perkhidmatan di Jabatan Pertanian Negeri Terengganu :


Keputusan undian sedang direkodkan. Sila tunggu...

 

Tahniah diucapkan kepada Encik Yahya Bin Mat Zin di atas anugerah yang telah diberikan.
  


Kuala Terengganu- Pada 30 April 2013,bertempat di Wisma Darul Iman, satu Majlis Penyampaian Anugerah Perkhdimatan Cemerlang peringkat Negeri Terengganu Tahun 2013 telah diadakan. Majlis yang dirasmikan oleh Y.A.B Dato' Seri Haji Ahmad Bin Said, Menteri Besar Terengganu ini telah dihadiri oleh pegawai dan kakitangan dari seluruh agensi dan jabatan di Terengganu.

Pada majlis itu, Encik Yahya Bin Mat Zin, Pembantu Pertanian telah menerima Anugerah Perkhidmatan Cemerlang peringkat negeri. En.Yahya Bin Mat Zin merupakan Pengurus Projek Khas di Alor Ketitir,Marang. Beliau juga merupakan Presiden Kesatuan Pembantu Pertanian Jabatan Pertanian Negeri Terengganu. Jabatan Pertanian Negeri mengucapkan sekalung tahniah  kepada En. Yahya Bin Mat Zin dan berharap agar kecemerlangan beliau ini dapat diteruskan dan menjadi inspirasi kepada pegawai serta kakitangan lain dalam melaksanakan kerja dan tanggungjawab yang telah diamanahkan.

Hit : 820

 « BACK